All of the Above: Nieuwjaars compilatie 2019

2018 was een roerig jaar, in dit jaar heeft All of the Above een flinke make over gekregen. De verhuizing van Wix naar WordPress was de aanleiding hiertoe. In dit jaar heb ik veel recensies gepubliceerd maar ook een paar pittige blogs geschreven. Mijn voornemen is om volgend jaar meer blogs te schrijven maar ook terug te keren met de podcasts. Ook zet ik de weekoverzichten voort waar ik vorig jaar aan begonnen ben.

2018 was voor mij persoonlijk ook erg roerig. Met als boventoon de ziekte van mijn moeder en haar uiteindelijke overlijden in Oktober van dit jaar.

De situatie rondom mijn moeder heeft er voor gezorgd dat ik minder aan blogs en ander materiaal toekwam. Mijn concentratie was ver te zoeken. Wel heb ik Holland 22 afgekregen en heb ik een begin gemaakt aan 35 jaar en de rest van mijn leven. Dit is een autobiografisch verhaal over mijn leven met NAH en depressie. Het doel is om volgend jaar Holland 22 uit te brengen.

2019 wordt voor mij een jaar waarin alles letterlijk en figuurlijk gaat veranderen. Dit is het jaar van mijn maagverkleining. Mijn doel is jullie er in mee te nemen.

Ook wil ik in 2019 mijn boek 35 jaar en de rest van mijn leven klaar krijgen. Dan kan ik aan twee andere schrijfprojecten verder gaan. Dat jaar wil ik ook vaker een kort verhaal schrijven. Mischien wel mijn Kingtown serie afmaken en delen op deze pagina.

Tenslotte wil ik nog een paar hoogtepunten delen.

Ten eerste mijn top 5‘s van dit jaar

Boeken

Cd’s

Films

Tv Series

Dan niet te vergeten een paar blogs die er dit jaar uitgesprongen zijn. Ten eerste de blogtour van Hart Slag van Joanne Carlton. Hier kreeg ik de kans de auteur aan de tand te voelen. Joanne Carlton ook bekend als Sandra J Paul is de meest diverse maar ook drukste auteurs die ik de laatste jaren heb leren kennen.

De twee blogs met de meeste views dit jaar zijn:

Mijn leven met NAH: Ervaringsdeskundigheid of het gebrek er aan 178 views over het hele jaar

Mijn Leven met NAH: Hoe toegangkelijk is Utrecht eigenlijk 87 views

Voor dit kanaal zijn dit veel views vooral te bedenken dat ik in maart van pagina verhuist ben. Volgend jaar wil ik hier ver overheen gaan. De themas van mijn blogs veraden al waar ik mee bezig ben. Mijn ervaringsdeskundigheid meer gebruiken in 2019 is zeker ook een van mijn doelen.

Op naar 2019 een jaar vol nieuwe kansen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: