Reading Books: Een investeringsplan voor de toekomst (Rebecca ter Mors)

Auteur: Rebecca ter Mors
Nederlands – PDF
100 pagina’s |Uitgever: Rebecca ter Mors | Juli 2021

ISBN13: xxxxx

Samenvatting:

Wil jij doen wat je leuk vindt, een leven op je eigen voorwaarden en financiële onafhankelijkheid creëren? Weet je niet waar je moet beginnen? Twijfel je of dit wel haalbaar is voor jou, door bijvoorbeeld een uitkering? Wil jij er later warm bij zitten en nu ook genieten, maar weet je niet goed hoe je dit realiseert? Dan is dit e-book iets voor jou!

Ik neem je mee op mijn reis naar een rijk en financieel onafhankelijk leven. Van hoe ik als 11-jarige de diagnose kanker kreeg en mijn toekomst in één keer zag veranderen, naar 40% afgekeurd worden, een Wajong uitkering, studeren tot een eigen bedrijf. Want ik had één doel, financiële onafhankelijkheid en een leven op mijn eigen voorwaarden. Per onderdeel deel ik tips en tricks hoe jij een leven op jouw voorwaarden kunt creëren zodat je na het lezen van dit e-book een persoonlijk plan hebt om stap voor stap een rijk en financieel onafhankelijk leven te creëren.

Leeservaring:

Dat Rebecca een inspirerende vrouw is dat is een feit. Ze blijft mensen verassen. Haar nieuwe ebook geeft tips hoe je een financieel onafhankelijk leven kunt leiden als ZZP’er met een beperking. Maar niet alleen deze groep kan hier wat van leren, hier heeft iedereen wel iets aan vind ik. Rebecca weet dit mooi te onderbouwen met haar verhaal en toekomstdromen. Een mooi ebook waar ik nog vaker op terug wil komen in mijn prive situatie er zitten een hoop tips en hulpmiddelen in waar ik maar ook andere wat aan kunnen hebben. Toch maar een carrière als financieel adviseur? Persoonlijk miste ik wel de WIA in dit verhaal. Een aanrader.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: