Boeken enzo: Spotlicht op Hamley Helden: Emmelie Arents


Introductie:

Muzikant, Tolkien fanaat en geweldige auteur, Emmelie Arents is het allemaal. Vanaf haar debuut Het Hart van de Adelaar komen de ene naar de andere pageturner uit haar vingers gekropen. Een unieke auteur.

In de afgelopen paar jaar heb ik een hoop blogtours mogen doe en heb ik ook een aantal Hamley auteurs in levende lijve ontmoet. Het is een leuke verzameling van diverse auteurs niet alleen van afkomst maar ook qua persoonlijkheid. Tijdens de Corona crisis heeft deze uitgeverij ook een hoop georganiseerd om de zelf isolatie aangenamer te maken. Het eerste waren de Live sessies waarin een aantal Hamley auteurs aan het woord kwamen en Hamley 22 waar de schrijf genen getriggerd werden. Daarom vind ik dat deze uitgeverij wel in het spotlicht gezet mag worden. Ik heb een overzicht gemaakt van alle Hamley Auteurs tot nu toe die al een boek uit hebben of bijna een boek uithebben. Ik zal de hele bibiliografie van de auteur plaatsen om te beginnen bij: (klik op de link voor de recensie of het interview)

Het Hart van de Adelaar (2020)
De Woestijndief (2021)
De Meesterdief (2021)
De Geest van Versailles (2023) (Nog te verschijnen)

Emmelie’s Shorts:

In de Nacht (Emmelie Arents)

Afsluiting:

Uitgeverij Hamley Books blijft maar groeien. Afgelopen jaar zijn zij ook een samenwerking aangegaan met de Belgische Uitgeverij Lanoo. Dit jaar staan er nog een hoop mooie boeken op stapel maar door het Corona Virus zijn een aantal releases opgeschoven. Wel is het een feit dat Hamley Books een soort familie is geworden met Mama Sandra aan het hoofd. Er gaat nog een hoop leuks aan komen maar daarvoor kun je beter hun website of facebook pagina volgen.

Hamley Books is ook op Instagram te vinden.

Bron: auteur fotos komen van de Hamley books website

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: