Reading Books: Jachteiland (Lydia van Houten)


Auteur: Lydia van Houten
Nederlands – Paperback
300 pagina’s |Uitgever: Kabook Publishing | november 2022

Samenvatting:

Met haar man Philip runt Alice een uitvaartbedrijf op een Canadees eiland. Alice leidt een redelijk onbekommerd leven, maar een gruwelijke vondst in het mortuarium zet alles op zijn kop…

Happy Hunters Island, een kleine gemeenschap in een Canada waar schijnbaar nooit iets gebeurt. Achter een façade van een perfect huwelijk leeft Alice een getergd leven. Philip, haar tirannieke man, is een prominent figuur en runt het uitvaartcentrum, een plek waar Alice niet mag komen. Alice heeft moeite om zich het verleden te herinneren. Ze wordt geplaagd door hallucinaties. Philip geeft haar medicijnen, zodat ze veel slaapt en suf is. Toch begint ze langzaamaan te vermoeden dat er vreemde dingen gebeuren op het eiland. Als ze op onderzoek uitgaat, stuit ze op geheimen die ze liever niet had gekend.

Leeservaring:

Een spannend verhaal uit de geest van Lydia van Houten. Het is een psychologische thriller waarin niets is wat het lijkt. Lydia weet het verhaal zo goed uit te pakken dat je door blijft lezen. Ondanks de grote van de omgeving voelt het claustrofobisch. Je blijft afvragen wat echt is of niet. Een aanrader.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: