Reading Books: Revisited: Kwetsbaar (Linda Jansma)


Auteur: Linda Jansma

Nederlands – Paperback

350 pagina’s | Uitgeverij De Crime Compagnie| augustus 2014

ISBN10: 946109129X

ISBN13: 9789461091291

Samenvatting:

Winnaar Schaduwprijs 2011!!! Janine is de jonge, mooie en ambitieuze eigenaresse van Club Mercury, een succesvolle dans- en eetgelegenheid in onze hoofdstad. Als haar man Albert voor de deur van de club wordt vermoord, stort haar wereld in. Wie wilde hem dood? Is haar leven en dat van haar dochter ook in gevaar? En waarom blijft haar verleden haar zo hardnekkig achtervolgen? WINNARES SCHADUWPRIJS 2011! DE JURY: ‘HET BOEK BOEIT OP ELKE BLADZIJDE EN IS EEN ABSOLUTE PAGETURNER.

Leeservaring:

Het verleden blijft je achterna zitten. Dit gebeurt Janine. Haar verleden haalt haar in nadat haar man wordt vermoord. De moordenaar is iemand die haar goed kent, maar wie??

Linda Jansma zet met Kwetsbaar een dijk van een thriller neer. De karakters knallen springlevend van de pagina af. Het boek grijpt je, trekt je een achtbaan is en laat je pas gaan als de rit voorbij is. Tot het einde blijf je gissen naar de identiteit van de dader.

Dit jaar kwamen twee boeken opnieuw uit van Linda. Een van deze is Kwetsbaar. Kwetsbaar is de heruitgave haar debuut Caleidoscoop. Haar debuut won de Schaduwprijs van 2011.

Ik daag jullie uit Kwetsbaar neer te leggen zonder dat het stemmetje in je achterhoofd je blijft overhalen om verder te lezen. Linda Jansma laat zien dat zij een Thriller auteur is die tot de grote van deze tijd behoord. Zij verveelt ons niet met onnodige expositie of een boek van 1000 pagina’s. Zij geeft ons een verhaal dat smaakt naar meer.

Kwetsbaar een absolute aanrader.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: