Reading Books: Revisited: Cirkel van het Kwaad: Uitverkoren (Linda Jansma)


Auteur: Linda Jansma
Nederlands – Paperback
350 pagina’s |Uitgever: de Crime Compagnie|Juli 2017

ISBN10: 9461093594
ISBN13: 9789461093592

Samenvatting:
Cirkel van het kwaad is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. Na Schaduwkinderen verschijnt in mei het tweede deel Uitverkoren.

Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Nog steeds weet ze niet precies wat er gebeurd is; ook haar broer is inmiddels door onbekenden om het leven gebracht en haar moeder is spoorloos. Terwijl Jules onophoudelijk blijft zoeken naar antwoorden, krijgt ze als officier van justitie te maken met twee sterfgevallen, die leiden naar een gesloten woongemeenschap. Wat speelt zich allemaal af binnen de muren van de sekte-achtige groepering?

Leeservaring:
Het tweede boek in de Cirkel van kwaad serie weet het eerste deel Schaduwkinderen te overtreffen. Linda Jansma neemt ons mee in de wereld van sektes. Voor officier Jules … wordt een zware zaak die ook nog een hoop van haar verleden naar boven brengt. Spanning en intrige volgen elkaar in sneltreinvaart op. Net als in Schaduwkinderen brengt Jansma een wereld tot leven waarin mensen door misbruik van geloof en overtuiging te prooi vallen aan mensen die hun macht misbruiken voor hun eigen doeleinden. Uitverkorenen laat je smachtend achter naar het volgende deel.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: