Reading Books: Revisited: Orphan X (Gregg Hurwitz)


Auteur: Gregg Hurwitz
Nederlands – Paperback
400 pagina’s |A.W. Bruna Uitgevers|september 2016

ISBN10: 9400507380
ISBN13: 9789400507388

Samenvatting:

Hij is een mythische figuur, een man wiens naam alleen maar wordt gefluisterd. De Nowhere Man. Er wordt beweerd dat hij alles zal doen om je te beschermen als je om zijn hulp vraagt en dat hij nooit faalt. Maar de Nowhere Man is geen sprookje, hij bestaat echt…

Evan Smoak zet zijn aanzienlijke persoonlijke vaardigheden en middelen in om hen te helpen die zich tot niemand anders kunnen wenden. Als kind werd hij geselecteerd voor het Orphan-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma binnen de geheime dienst. De Orphans werden opgeleid tot de beste sluipmoordenaars ter wereld en de allerbeste onder hen was Orphan X: Evan Smoak. Maar op een dag verdween Evan in het niets.

Leeservaring:

Een verrassend thriller uit de vingers van Greg Hurwitz. Orphan X is een mannenthriller die de lezer grijpt en niet meer laat gaan. Het verhaal draait om Evan Smoake ook the Nowhere man genaamd. Evan is een getrainde huurmoordenaar die besloten heeft zijn skills te gebruiken om onschuldige mensen te helpen. Maar ten koste van wat?

Oprhan X is een thriller met een goed tempo en strakke actie. Evan is een actieheld in de geest van Jason Bourne. Het verhaal verveelt voor geen meter en blijft boeien tot de laatste pagina. In een tijd van vrouwenthrillers is het weer tijd voor een goede mannenthriller. Orphan X is daar een van. Een absolute aanrader.

Advertisement

One response to “Reading Books: Revisited: Orphan X (Gregg Hurwitz)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: