Collected Movies: Revisited: Charlie’s Angels Duology


Intro:

Een film serie die Actie en Humor combineert met een flinke dosis sexy. Een film die gedragen wordt door Cameron Diaz, Lucy Lu en Drew Barrymore. Deze films weten precies wat ze zijn en doen zich ook niet anders voor. De films zijn puur vermaak uit een tijd dat films nog puur om te genieten waren en niet een middel waren om politieke boodschappen door je strot te duwen.

Charlie’s Angels (2000)

Samenvatting:

Drie vrouwelijke detectives met een mysterieuze baas worden ingehuurd door Eric Knox. Knox is de ontwerper van een revolutionair stem-herkennings programma. De software is gestolen, en de Angels gaan op bezoek bij Roger Corwin, de concurrent van Knox, die de hoofdverdachte is. Remake van de serie uit de jaren 70.

Kijkervaring:

Gebaseerd op de gelijknamige tv serie volgen wij drie Angels. Cameron Diaz, Lucy Lu en Drew Barrymore nemen de rollen mooi op zich. Een geweldige film met veel actie en effecten. Tot op heden nog mijn favoriet.

Charlie’s Angels: Full Throttle (2003)

Samenvatting:

Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de Angels gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer 5 mensen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden.

Kijkervaring:

De tweede film is gelijk aan de eerste maar doet er nog een schepje bovenop qua actie en effecten. Ook wordt er meer op het verleden van een van de dames in gegaan.

Afsluiting:

De films zijn tot op heden de sterkste verfilmingen van de serie. De films zijn bedoeld voor vermaak niet meer niet minder. Topfilms.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: