Reading Books: Revisited: Het meisje met de onderrugtattoo (Amy Schumer)


Auteur: Amy Schumer

Nederlands – Paperback

328 pagina’s |The House of Books|augustus 2016

ISBN10: 9044350633

ISBN13: 9789044350630

Samenvatting:

Zij is de leukste vrouw van Amerika. Misschien wel van de hele wereld. Ze houdt van provoceren, gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is niet bang om zichzelf belachelijk te maken. Deze openhartige memoir laat de lezer zowel huiveren als hardop lachen van herkenning. Amy kijkt terug op haar jeugd, haar rise to fame, de hechte band met haar zusje Kim en haar vastberadenheid om de wereld elke dag eerlijk en humorvol tegemoet te treden.

Leeservaring:

Het meisje met de onderrugtattoo is een humoristische en soms met vlagen melancholiek boek waar in Amy Schumer vertelt over een aantal bepalende episodes in haar leven. De loslippige openheid die iedere kenner van Schumer herkent is hier volop aanwezig. Bang voor een beetje zelf spot is zij ook niet.

Schumer is al sinds dat ik haar bij een comedy central roast zag een van mijn star crushes. Ik vind vooral haar scherpe no nonsens humor geweldig. Dezelfde humor voert ook de boventoon in dit boek. Voor mij was dit een leuke autobiografische boeken. Hopelijk zitten er nog meer verhalen in de pen van Schumer. Deze is zeker het lezen waard.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: