At the Movies: Revisited: Power Rangers (2017)


Titel: Power Rangers

Regisseur: Dean Israelite

Cast: Dacre Montgomery, Naomi Scott en RJ Cyler

Speelduur: 124 Minuten

Genre: Actie / Avontuur

Samenvatting:

Vijf gewone middelbare scholieren moeten iets buitengewoons worden. Ze ontdekken dat hun kleine thuisstadje Angel Grove en de rest van de wereld op het punt staat vernietigd te worden door een buitenaardse bedreiging. Gekozen door het lot komen onze helden er al snel achter dat zij de enigen zijn die de planeet kunnen redden. Maar om dat te doen, moeten ze hun persoonlijke problemen zien te overkomen en samenwerken als de Power Rangers, voordat het te laat is.

Kijkervaring:

The Power Rangers is voor mij nostalgie. Als kind genoot ik van de tv serie en de bioscoopfilm die volgde. Maar toen de ene spinoff naar de andere volgde haakte ik af.

Nu jaren later is er een Power Ranger film voor de nieuwe generatie gemaakt. In tegenstelling tot de serie zijn de special effects in deze film beter. Het oorsprong verhaal van de Power Rangers heeft in deze film een eigentijdse draai gekregen. Ik weet eigenlijk niet eens meer of de tv serie een oorsprong verhaal had.

De film pakt meteen en geeft de plek aan de vijf Rangers om zichzelf te ontwikkelen. De opbouw van de film zit goed in elkaar geen al te gekke tijdssprongen. Een Power Rangers film voor een nieuwe generatie. Een absolute aanrader.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: