Boeken enzo: Revisited:Een Dagje met de Hamley Family in Maastricht


Introductie:

Vroeg uit de veren

Vanochtend ging ik al vroeg richting Maastricht met een grote rugzak met boeken. Vandaag was Hamley dag in boekhandel Domicaan. Maar alleen de reis er naar toe was al een avontuur op zich.

Met de Meesterdief naar Maastricht

In het verleden heb ik al twee boekpresentaties mee mogen maken van Hamley Books. De Perfecte Moeder van Esther Boek en Fatale Keuzes van Nina Verheij. Daarna ging vrij snel de wereld op slot door corona. On die tijd schoten de Hamley Auteurs als paddestoelen uit de grond. Een lange rij aan digitale evenementen volgde. Veel Hamley auteurs heb ik dan ook alleen digitaal gezien. Tot vandaag.

Met Monica en Fenneke op de foto
Met Lotte op de foto was ook erg leuk.
Rani en Emmelie mochten niet ontbreken.

Vandaag was het de beurt aan Monica Haak, Fenneke Zwaaneveld , Lotte van den Noort, Emmelie Artents, Mel Hartman, Rani de Vadder, Valentijn Ringelberg en de godthmother van Hamley Sandra J Paul om in het spotlicht te staan.

Monica schreef een hele mooie boodschap in haar boek. Uiterst geconcentreerd

Voor mij zat de sfeer er al goed in. Op station Maastricht verloor ik de knoop van mijn broek en kwam ik in een bus terecht die mij 20 minuten van de plaats van bestemming afzetten, dit door omleidingen.

Na dat ik een nieuwe broek had gekocht was het door naar de boekhandel. Hier waren de Hamley toppers al flink in de weer. Toen ik weer op adem was heb ik mijn imense stapel laten signeren. Daarna gezellig met verschillende auteurs gebabbeld die ik voorheen alleen digitaal heb gezien. Aangezien ik veel blog en recenseer naar aanleiding van Hamley Books was er veel te praten. Iedereen was heel aardig en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Ook ben ik daar nog een paar andere bloggers en auteurs tegen.

Valentijn en Rani in actie
De Hamley Family van links naar rechts Fenneke, Rani, Valentijn, Monica, Lotte, Mel, Emmelie en Sandra.

Na verloop van tijd heb ik nog een leuke groepsfoto gemaakt en heb een foto momentje met een aantal van mijn favoriete auteurs gehad. Een geslaagde dag. Dus met een nieuwe broek en een grote stappel gesigneerde boeken ging ik weer op de weg terug naar Utrecht. Al met al een geslaagde dag.

Doei Maastricht en Hallo Utrecht
Weer gezelschap van de Meesterdief.

Afsluiting:

De auteurs bij Hamley Books kun je wel vergelijken met een grote familie. Het is een hechte groep die goed op elkaar zijn ingespeeld. De bloggers die veel met Hamley doen worden altijd vriendschappelijk behandeld, eigenlijk als extended family. Een top dag en een top Uitgeverij. Wil je weten wie er allemaal bijzitten tot nu toe, check dan even mijn spotlicht op Hamley Books waarin ik hun hele verzameling heb geplaatst en ook bij blijf houden voorlopig.

De boeken die ik mee hand en nu gesigneerd zijn met mooie boodschappen van deze fantastische auteurs.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: