Over gewicht: Revisited: De operatie en erna


Op 14 februari om 6 uur reed ik met de regiotaxi richting het ziekenhuis. Hier zo een halve dag later mijn leven voor altijd veranderd zijn. Tijdens mijn operatie deed ik ook mee aan een onderzoek voor medicatie. Dit hield in dat er veel bloed geprikt moest worden. Dokter Dracula werdt zijn bijnaam.

Rond 10 uur ging ik naar de OK waar ik geopereerd zou worden. Rond 12 uur werd ik wakker en was alles gebeurt. Ik was helemaal high van de narcose toen ik bijkwam. Dit gevoel bleeft nog wel even. Ondanks dat ik bezoek en telefoon kreeg was ik vooral bezig met het drukkende gevoel op mijn buik. Het is gek voor te stellen dat mijn maag nu de grote van een banaan heeft. De eerste dag heb ik water gedronken voor mijn medicatie maar eten nog steeds niet. De laatste keer dat ik gegeten had was om 00.00 uur op 13 februari. Dus je kunt je voorstellen dat ik honger had. De eerste keer eten was wel even wel even wennen. Ik begon met een klein bakje vla. Gevolgd later door een klein soepje en weer een vla. Ik had ook flinke honger.

De volgende dag na een wat onrustige nacht doordat ik geen houding kon vinden. Mijn kamergenoten hadden meer last van mijn gesnurk als ik wel sliep. Gelukkig voor hun mocht ik op 15 februari weer naar huis. Thuis kreeg ik een stevige knuffel van mijn zoon. Die dag heb ik weer heerlijk geslapen. Zelfs het eten ging stukje bij beetje weer. Het gevoel dat ik vol zat was al erg vreemd. Dennis 2.0 is geboren.

Gewicht voor de operatie 167kg. 14-02-2019

Advertisement

7 responses to “Over gewicht: Revisited: De operatie en erna”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: