Over Mij

Plaatjes Archief 12-03-2018 (94)

Dennis van Elten is een auteur uit het mooie Utrecht. Geboren met een niet aangeboren hersenletsel heef daar door altijd het gevoel gehad dat hij zich extra moet bewijzen in deze samenleving. Daarom is 26 april 2013 ook een hele bijzondere datum voor hem. Op deze datum is zijn eerste boek Verloren verleden uitgekomen. Dit boek heeft voor hem de deuren open gezet om verder te schrijven en aan de wereld te bewijzen dat mensen met een beperking zeker wel kunnen schrijven. Verloren Verleden verteld het verhaal over het begin van zijn strijd met depressie. Dennis is op dit moment met zijn tweede boek bezig, dit boek hoopt hij in 2015 af te hebben. Deze auteur laat zich niet aan een genre binden. Lezen en schrijven is zijn leven.

Voor alle nieuwtjes volg me op:
Twitter: https://twitter.com/dennisvanelten
Instagram: https://www.instagram.com/all_of_the_above_2016/
Facebookpagina: https://www.facebook.com/Alloftheabove2016/?fref=nf
Pinterest: https://nl.pinterest.com/teddyforever/all-of-the-above/
Website: https://alloftheabove851591781.wordpress.com/

Geef een thumbs up als je mijn video leuk vindt en abonneer je op mijn kanaal om geen video te missen! En laat een reactie achter als je een vraag hebt.

Mijn boeken:
Verloren Verleden: http://www.boekscout.nl/shop/_.aspx/Verloren_verleden?bookId=3854
Ik en Mijzelf (kortverhaal in de bundel): https://www.bol.com/nl/p/ik-en-mezelf/9200000035346537/

Over mijzelf:
Book a holic is toch wel een omschrijving die bij mij past. Ik lees alles van Paulo Coelho tot Stephen King. Auteur van debuut: ‘Verloren Verleden (Huilend zonder tranen)’ Mijn intresses zijn niet in een hokje te vangen vandaar de naam All of the Above. Anything goes.

%d bloggers like this: