Holland 22

Holland 22 Updates

07-04-2016

Het is bijna twee jaar geleden geweest sinds mijn laatste update. In die tijd is er veel gebeurd. Ik ben vader geworden en heb mijn persoonlijke demonen gehad om te overwinnen. Maar ben Holland 22 nooit vergeten. EInd vorig jaar heb ik een geweldige proeflezer mijn verhaal laten lezen en heb daar enige feedback over gekregen. Herschrijven en aanvullen is nu iets wat mij bezig houd. Het hele verhaal krijgt zo een nieuwe kracht. Holland 22 gaat de goede kant op.

29-03-2014

Op het ogenblik ben ik met de laatste doorlees sessie bezig voor dat ik het verhaal helemaal af verklaar. Ik heb van verschillende partijen hele bruikbare feedback gehad en ben dit aan het verwerken. Als dit af is dan stuur ik het naar de uitgeverij ter beoordeling. Spannend.

12-02-2014

Holland 22 is op het ogenblik in een van de laatste fases. Het verhaal is voor zover mogelijk af. Zo hier en daar ben ik nog details aan het uitwerken en plotlijnen samenvoegen. Hopelijk gaat Holland 22 dit jaar het levenslicht zien, en kan ik dit geweldige verhaal met jullie delen.

De geschiedenis van Holland 22

Een Jaar later is het project uitgegroeid tot een volwaardig verhaal. Na Nanowrimo 2012 is het verhaal echt gaan groeien. De verschillende elementen die ik in het vorige filmpje heb genoemd zijn nu samengetrokken.

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen. Hier kunt u uw verhaal kwijt en uw bezoekers meer over uzelf vertellen.

12-02-2014

Het verhaal Holland 22 heeft al een hoop voeten in de aarde gehad. Wat ooit begon als een idee voor een verhalenbundel, is uitgegroeid tot een Politieke Thriller die probeert op iedere sociale laat impact te maken.

Dit filmpje laat de eerste ideeën zien die ik voor het project Holland 22 heb. Al was toen het idee om een bundel te maken met verschillende verhalen van verschillende schrijvers. Dit was nog in 2012.

%d bloggers like this: